Gå direkt till Nyheten (Götene kommun ger presentkort i sommarpresent till anställda)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Götene kommun ger presentkort i sommarpresent till anställda

Publicerad Wednesday, 12 May 2021, 10:53 av - Inskickat material

Årets sommargåva till Götene kommuns anställda blir presentkort som kommer att gälla i butiker, caféer, skönhetssalonger och restauranger i kommunen. Ett beslut som både uppmärksammar de tuffa förhållanden som personalen har jobbat under i över ett års tid och som stöttar den lokala handeln som drabbats av coronapandemin.

För att fortsätta stötta det lokala näringslivet som lidit av coronapandemin har Götene kommun beslutat att sommargåvan till anställda i år, liksom 2020 års julklapp, ska vara i form av presentkort. Anledningen är både för att uppmärksamma det tuffa arbete och de uppoffringar som personalen har fått göra till följd av covid-19 samt för att gynna den lokala handeln.

– Vi vill visa uppskattning till vår personal som i över ett års tid har kämpat på och som är flexibla och ställer om arbetet allt eftersom nya restriktioner, rekommendationer och förhållningssätt kring covid-19 kommer. Vi gör också en insats för det lokala näringslivet som blivit utsatta i spåren av coronapandemin. Vi tror och hoppas att det kommer bli ett välkommet tillskott till näringsidkarna under den kommande sommaren”, säger kommunalråd Susanne Andersson och oppositionsråd Åsa Karlsson.

Presentkortet kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun inför de kommande semestrarna. Den här gången är summan på totalt 500 kronor och är uppdelat på två presentkort per person. Presentkorten kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger i Götene kommun som väljer att ta emot det.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jonny Isaksson
Gäst
Jonny Isaksson
12 May, 2021 11:50

Vad gör Lidköpings kommun som säger sig vara en av de rikaste i landet ??

Ann-Sofie Pettersson
Gäst
Ann-Sofie Pettersson
9 June, 2021 05:30

Ingen resturang tar ju emot presentkortet för dom har inte fått någon information om kortet