Gå direkt till Nyheten (Hundslagsmål i Källby)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hundslagsmål i Källby

Publicerad Thursday, 13 May 2021, 20:07 av Björn Smitterberg

En kvinna fick tas om hand av ambulanspersonal, och hennes hund av djurambulans, efter ett hundslagsmål i Källby i eftermiddag.

Det var i anslutning till en camping på Strandvägen som kvinnan och hennes hund attackerades. Kvinnan försökte ingripa men blev svårt biten liksom hennes hund.

Ägaren av den andra hunden är nu misstänkt för att inte haft tillräcklig koll.

14,53 Hallgatan i Lidköping: Ungdomar stör arbete.

15,01 Tallskogsgatan: Ungdomar kastar smällare efter en man och dennes tvååriga dotter. Mannen blir arg och får fatt i en av ungdomarna. Den unge anmäler mannen för misshandel. Mannen anmäler den unge för ofredande.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ove Nordström
Gäst
Ove Nordström
13 May, 2021 08:22

I Tyskland har man börjat med “körkort” för att få inneha hund. Kanske dags för Sverige också, för vissa är direkt olämpliga som hundägare.

Nisse
Gäst
Nisse
15 May, 2021 04:29

Vi kan väl börja med körkort för att använda fyrverkerier så tar vi det därifrån…?

HGW
Gäst
HGW
13 May, 2021 11:45

Konsekvenstänk var inte den ” unga” mannens grej….sen bli kränkt för en helt naturlig tillrättavisning och anmäla den…han kke skulle ta av sig offerkoftan…vad trodde han skulle hända om man slänger smällare mot en 2-åring

Anders
Gäst
Anders
15 May, 2021 11:27
Svarar  HGW

Är han minderårig, så låt föräldrarna ta sitt ansvar. Måste ju finnas många åtalspunkter, aĺlt från nedskräpning till försök till misshandel. Eller är det bara föräldrar till a-traktorförare som ska ta ansvar för vad kidsen hittar på.