Gå direkt till Nyheten (Förälder: Ge barn i Filsbäck säkrare busshållplats)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Förälder: Ge barn i Filsbäck säkrare busshållplats

Publicerad Tuesday, 18 May 2021, 18:21 av Björn Smitterberg

Närheten mellan skolbussarnas – även förskolebussarnas – hållplats i Filsbäck och återvinningstationen oroar en förälder som skrivit till Barn- och skolnämndens ordförande Mario Melani.

Föräldern uppger att han tidigare tagit upp frågan vid ett möte, men inget har hänt. Föräldern menar att det behöver vara en säker platsförbarnen, medstaket och belysning.

Nu kommer Mario Melani, lovar han i ett svar, att ta upp det här med hållplatsen i Filsbäck på politisk nivå.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Andreas
Gäst
Andreas
19 May, 2021 12:41

När ska curlandet ta slut. Ge ungen en ficklampa..en annan cyklade i trafiken med en dynamolampa monterat på framhjulet å då vart man ca 10 år. Lägg mina skattepengar på att fostra föräldrar att lära sig fostra självsäkra ungar.

Linus Karlström
Gäst
Linus Karlström
20 May, 2021 09:06
Svarar  Andreas

Ja, vad är det för fasoner att göra saker säkrare? Alla vet ju att man inte blir en riktigt människa om man inte utsätts för onödiga risker.

Nisse
Gäst
Nisse
19 May, 2021 10:01

Enklast vore väl att låta bussen åka in på den rastplats som ligger precis vid de (antar jag?) berörda hållplatserna – eller den kanske redan fått nytt användningsområde?

Gurkan
Gäst
Gurkan
19 May, 2021 08:09

Det är väl ändå inga småbarn vi pratar om här? Hållplatsen har sett likadan ut i alla år. Och nu har trafiken minskat avsevärt. Så hur är det helt plötsligt mer farligt? Borde väl vara säkrare idag? Sen håller jag med Andreas, sluta curla! Lär barnen egenansvar.