Gå direkt till Nyheten (Nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nya företag

Publicerad Tuesday, 18 May 2021, 08:14 av Björn Smitterberg

L-Fast 2 AB
har bildats med adress Fabriksgatan 4 i Lidköping för att äga och förvalta egendom och värdepapper. Företaget leds av Nils Gunnar Engström, Lidköping, och Bengt-Åke Ingemar Bengtsson, Göteborg.

Shalles Bil AB
bildades i mars men har nu registrerats. Företagets adress är Vändgatan 5 B i Lidköping och driver bilverkstad samt handlar med bilar. Företaget leds av Rafet Becirovic, Lidköping, samt Lavdim Dibrani, Lidköping.

AL Group AB
har bildats på Tengenevägen 16 i Grästorp för att förvalta och handla med fastigheter. Företaget leds av Pär Anton Johan Larsson, som är styrelseordförande och VD, samt Pär Pär-Anders Lorentz Larsson, styrelseledamot, och Matilda Emilia Mrgareta Haglund, vice VD. Alla bosatta i Grästorp.