Gå direkt till Nyheten (Dagens nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dagens nya företag

Publicerad Tuesday, 25 May 2021, 16:14 av Björn Smitterberg

5G Lokaler i Skövde AB
har bildats på Kvarnegårdsgatan 12 i Lidköping för att äga och förvalta fastigheter och värdepapper. Företaget leds av Johan Patrik Svantesson, Rävlanda, Georg Lars-Åke Bengtsson, Hindås, Berndt Alfons Hübner, Göteborg och David Arne Ingemarson, Lidköping.

Sara Floberg Tandvårdshuset AB
har registrerats i Lidköping efter namnbyte från Startplattan 690245.

KinneData Systems AB
har registrerats efter namnbyte från P. V. Supa Sweden AB.

Maria Wallin AB
har bildats på Ambjörnsvägen 39 i Grästorp men med säte i Göteborg. Företagets verksamhet bygger på analyser och rapporter, samt utbildning, rörande brottsförebyggande frågor, hedersrelaterat våld, kriminella nätverk och deras rekrytering och påverkan på bostadsmiljön m m. Företaget leds av Anna Maria Helena Vallin, Göteborg.