Gå direkt till Nyheten (Inbrott: Stegar stals)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inbrott: Stegar stals

Publicerad Monday, 31 May 2021, 08:00 av Björn Smitterberg

 

Här är nattens händelserapporter vid Polisen.

22,43 Lidköping: På Framnäsvägen möter poliser två cyklande personer som stoppas för kontroll. Det visar sig vara stulna cyklar som används, och en av de  båda bär kniv. Båda misstänks även för narkotikabrott. Båda är i 30-årsåldern.

02.44 Vara: vid butiken Jem & Fix är det någon som klipper sönder ett staket och stjäl ett 20-tal stegar. Stegarna lastas in i en bil samtidigt som en polispatrull kommer till platsen. Först kör då tjuven från platsen men stannar och flyr till fots utan att poliserna kan ta honom. Mannen som misstänks är identifierad, det är en man född 1985.