Gå direkt till Nyheten (Bråk på skola – här är dagens händelser)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bråk på skola – här är dagens händelser

Publicerad Thursday, 03 June 2021, 21:13 av Redaktionen

Poliser ingrep i dag mot ett brott mot alkohollagen på en av Lidköpings skolor. Ärendet har överlämnats till skolledningen. På samma skola, en halvtimme senare, fick poliser rapportera en yngling för misshandel. Två skolkamrater har blivit slagna, med lättaskador som följd.

14,10 Skara: På Coops parkering börjar en bil brinna.

16,48 Skara: Två kvinnor avslöjas av butikspersonal för snatterier – numera ringa stöld. Den ena kvinnan stal varor för 145 kronor och den andra ett par byxor för 299. Kvinnorna är 63 respektive 57 år gamla.

17,02 Skara: En kvinna vägra lämna ett kommunalt kontor på Viktoriagatan och poliser kommer till platsen. Då lämnar kvinnan frivilligt.