Gå direkt till Nyheten (Anhölls efter skadegörelse, rånare eftersöks)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Anhölls efter skadegörelse, rånare eftersöks

Publicerad Wednesday, 09 June 2021, 07:56 av Björn Smitterberg

Polisen söker efter en man som på förmiddagen på tisdagen rånade en rullstolsburen man på bankkort och mediciner.

Det var i mannens bostad som en man bestal en rullstolsburen. Den rullstolsburne försökte ta tillbaka sina saker, men motvärnet lyckades inte. Därmed blev det rån av händelsen. Förövaren är känd men inte anträffad. Det är en man född 1992 som söks.

I Emtunga gick en annan man bärsärk i en lägenhet och förstörde inredning och stal saker. Denne man gick sedan berusad till socialkontoret i Vara – som larmade polis. Mannen hämtades in för fylleri. I samband med förhör av mannen framkom uppgifter om att han var skyldig till händelsen i emtunga och han anhölls av åklagare.