Gå direkt till Nyheten (Gärningsmannen återvände – greps)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gärningsmannen återvände – greps

Publicerad Friday, 18 June 2021, 20:23 av Björn Smitterberg

Poliser grep i dag en man som stulit mediciner från Apoteket på Nya Stadens torg. Men det hela började på torsdagen.

På torsdagen var en man inne i apoteket och stal varor. detta anmäldes till Polisen som i dag vid 14 tiden hade civila poliser på plats för att se på övervakningsfilmen från gårdagens stöld. apotekspersonalen pekade då ut gärningsmannen – denne var inne i butiken samtidigt med de civila poliserna.

Gärningsmannen anade oråd och tog till flykten innan poliserna hann ingripa. Men det var lätt att följa gärningsmannen som flydde ut på torget. Mannen följdes och greps på Läckögatan. Han har nu anhållits av åklagare.