Gå direkt till Nyheten (Bar kniv i Stadsträdgården)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bar kniv i Stadsträdgården

Publicerad Thursday, 05 August 2021, 08:20 av Björn Smitterberg

Polisens rapporter

23,03 Skara: Poliser ingriper mot två män i 25-årsåldern som uppträder misstänkt. De båda rapporteras misstänkta för narkotikainnehav och eget bruk. de båda misstänks även för häleri då de använder en moped som är rapporterad stulen.

23,30 Lidköping: I Stadsträdgården rör sig en person som kontrolleras. det visar sig att mannen som är i 20-årsåldern, bär kniv och rapporteras för detta.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
abpot
Gäst
abpot
5 August, 2021 11:00

-20 år gammal och har inte lärt sig att en kniv är ett nödvändigt verktyg som kan vara till hjälp i många situationer. Pojken har växt upp med att en kniv är ett vapen (sedan dess att ordningsmakten deklarerat för dem att en kniv är ett vapen). Själv blev jag uppfostrad att se en kniv som ett hjälpsamt verktyg som också skall vara ett verktyg, och absolut inget vapen som skall användas till att skada andra individer

-Stackars pojk att besitta denna vanföreställning-