Gå direkt till Nyheten (Gatufest på Tre Rosors väg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gatufest på Tre Rosors väg

Publicerad Monday, 23 August 2021, 19:37 av - Inskickat material

Tre Rosors väg i Lidköping firade 70 år med gatufest i helgen, det blev långbord, helgrillat lamm, livemusik och en eminent tårta med fotot, som finns med i utställningen på torgbron, som är från när husen på gatan byggdes 1951, mitt bland betande kor, där idag hyreshusen på Esplanaden 72-74 står.

Tårtan!

Det var näst intill full uppslutning bland de boende på gatan och trots viss oenighet om vems hus som syns på bilden, bakom de betande korna, är dock alla överens om att det förmodligen är stans trevligaste gata med det vackraste namnet.

Bilderna är klickbara till större format.
_____________
Text och bilder; Anna Ohlin Ek

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Britta Bolton
Gäst
Britta Bolton
23 August, 2021 09:44

Fotot som finns på tårtan har Lars Thorén tagit.