Gå direkt till Nyheten (Avstängningar – risk för spontancruising)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Avstängningar – risk för spontancruising

Publicerad Thursday, 26 August 2021, 14:51 av Björn Smitterberg

Nu på lördag ser polisen en ökad risk för spontancruising. Kommunen förbereder därför genom att stänga av torget och området runt Ågårdens vårdcentral för motortrafik. Skulle det behövas är det förberett för ytterligare avstängningar i andra delar av staden. Avstängningarna gäller mellan klockan 17.00 lördagen den 28 augusti till klockan 06.00 söndagen den 29 augusti.
_______________
Meddelande från Lidköpings kommun. 

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lillan
Gäst
Lillan
26 August, 2021 04:57

Så trött på dessa cruisingar, man kan undra om folk blivit dumma i huvudet under pandemin, vad är det som inte går in i skallen att deltan sprider sig. Dessutom är det ett gapande var och varannan helg och nu är det väl alltid nån som säger att folk måste ha roligt och att man ska flytta från stan. Men det finns nått som heter respekt. När slutade vi visa hänsyn till varann, under pandemin, den har tydligen tagit fram det sämsta i människor. Sen är det krossat glas i så gott som varje rondell som man får veja för dagarna efter, ett jäkla griseri!

Alvina
Gäst
Alvina
26 August, 2021 09:00
Svarar  Lillan

Håller med dig! Hela den ljusa årstiden, förpestas tillvaron för folk, med skitiga, illaluktande avgaser, gapande fyllos och musik som kan väcka döda. Nej, vi ska inte flytta, för att vissa inte kan stava till hänsyn. Många av oss som “gnäller”, har bott här sedan de gick i blöjor, eller ens var födda.

HGW
Gäst
HGW
27 August, 2021 10:19

…torget stänger dom ju ändå på “arrangerad” cruising,så inget nytt där
Var bättre förr när man fick åka runt där och parkera oxå,många barnfamiljer uppskattade det att kunna gå och kolla nära på bilarna plus att en del klientel höll sig från torget då dom insåg att det var fel tillfälle att jävlas lr ställa till ofog med folk och saker

Ove Nordström
Gäst
Ove Nordström
28 August, 2021 05:27

Varför ses det i rubriken som en “risk”?

Pelle Pilsner
Gäst
Pelle Pilsner
29 August, 2021 10:00

Jag måste medge att jag verkligen gillar PBM när det är med (mestadels) fina välbevarade gamla bilar och möjligheten för allmänheten att deltaga. Att titta, äta, dricka och få en upplevelse få kommuner kan erbjuda :) Det handlar om kke 3dgr under ordnade former.

Men dessa lokala och vidare spontancruisingar kan jag klara mig utan. Enbart egoistiska drägg som super väsnas och svinar ner!