Gå direkt till Nyheten (Nya företag, nedlagt företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nya företag, nedlagt företag

Publicerad Friday, 03 September 2021, 08:48 av Björn Smitterberg

Här är dagens nyheter från Bolagsverkets register.

Fastighetsbolaget APO AB
har bildats i på Nya Stadens torg 9 i Lidköping genom att använda ett vilande bolag som bytt namn. Eftersom det är en ombildning framgår inga närmare uppgifter. Styrelsen utgörs av Per Erik Jonas Danielsson, Lidköping.

LidRam
har införts i Handelsregistret med adress Linjevägen 23 B i Lidköping. Företagets verksamhet är lokalvård, vård av grönytor och trädgårdar m m. Innehavare är Rami Hannak, Lidköping.

Geiborg Ida AB
har bildats med adress Kammakaregatan 24 i Skara. Företaget ska utföra redovisnings- och administrativa tjänster, frisörverksamhet m m. Styrelsen utgörs av Ida Christina Geiborg, Skara.

Stall Kinne-Vedum Trav HB
har avregistrerats.

Hafab
har registrerats i handelsregistret med adress Naum Halleberg 1 i Vara för att bedriva entreprenadverksamhet som maskinist, chaufför och anläggare, samt tryckeriverksamhet. Företaget leds av Bernt Johnny Quick, Naum.

Matiasson Allservice
har bildats och registrerats i handelsregistret med adress Norra Vånga Kartegården 7 i Kvänum. Företagets verksamhet är fordonsrepararationer, däckservice, tvättning och städning av fordon, uthyrning av släp samt handel med fordon och svetsuppdrag. Företaget leds av Leif Tommy Matiasson, Norra Vånga.