Gå direkt till Nyheten (Stöld på vårdcentral
Här är Polisens rapporter från måndagen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stöld på vårdcentral
Här är Polisens rapporter från måndagen

Publicerad Monday, 13 September 2021, 21:15 av Björn Smitterberg

10,05 Lidköping: Anmälan om att bilar på en parkering på Wennerbergsvägen utsatts för skadegörelse.

13,31 Edsvära: En bil med två personer kör genom ett staket och ut i hästhage. Föraren medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Passageraren rapporteras för brott mot knivlagen. Båda är i 50-årsåldern.

14,53 Vara: En sköterska på vårdcentral upptäcker att en man stjäl saker. Mannen försvinner i väg med en låda med olika saker. Poliser anträffar lådan meden del saker, men det är oklart vilka saker som funnits i lådan vid stölden.