Gå direkt till Nyheten (Anstormning av turister kan komma – karta och info finns)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Anstormning av turister kan komma – karta och info finns

Publicerad Tuesday, 15 February 2022, 16:31 av Björn Smitterberg

I dagarna har Destination Läckö-Kinnekulle utkommit med årets turistinformation i tryckt form. Och som vanligt är lockande trycksaker med lockande innehåll. Natur och kultur och mycket mer.

En del är väl använt material sedan tidigare som uppdaterats, men det finns också helt nya inslag. Lite synd är det att man inte – på grund av pandemin – hunnit att få med mera av sommarens evenemang. Men det finns hänvisningar där den informationen finns.

Det här är material som turister har stor nytta av. Men även många som bor i Lidköping och Götene. För vi är en stor del av turisterna när vi hemestrar. I år tycks förstås de mer långväga turisterna kunna återkomma till bygden. Trycksakerna är ett bra material – det är inte alltid så lätt att använda internet för att hitta de rätta ställena.

Gratis på platser där turistinformation brukar finnas. I Lidköping är Turistbyrån ett säkert ställe.