Gå direkt till Nyheten (Moderat föreslås bli regionens ledande politiker)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Moderat föreslås bli regionens ledande politiker

Publicerad Wednesday, 16 February 2022, 17:25 av Redaktionen

Moderaternas valberedning föreslår att Lars Holmin från Ulricehamn efterträder efter Johnny Magnusson som sedan tidigare meddelat att han vill pensionera sig. Johnny Magnusson lämnar därmed öppet för att Lars Holmin ska kunna försöka bli regionstyrelsens ordförande.

Lars Holmin är regionråd, och har tidigare varit kommunalråd i Ulricehamn. Det är Moderaternas valberedning som nu föreslår Holmin, han föreslås bli Moderaternas gruppledare. Det innebär också att han blir främste moderate regionpolitiker och om det grönblå styret får och kan fortsätta efter valet i september ligger alla möjligheter öppna för Lars Holmin.