Gå direkt till Nyheten (Nytt litet hus på Nya Stadens torg)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt litet hus på Nya Stadens torg

Publicerad Wednesday, 01 June 2022, 08:16 av Björn Smitterberg

Nu finns det första av husen på den nya lekplatsen intill Särnmarksbrunnen vid Nya Stadens torg.

Platsen ska ju anknyta till Lidköpings historia – så man får fundera lite över vad detta det första huset på plats ska syfta till. Redaktören tyckte det var drag av Järnvägsstationen, men det kan vara helt fel.

Under sommaren ska lekplatsen vara klar för små människors lekar och fantasier. Kommunen är det som bygger och har utlovat ett rejält skydd så ingen ska plumsa i Lidan under lekarna.

– – – –
Bilden är klickbar till större format.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Klockren analys
Gäst
Klockren analys
1 June, 2022 08:37

Total galenskap och bortkastade pengar från skattebetalande kommuninvånare

Svenne
Gäst
Svenne
1 June, 2022 12:19

Håller med föregående. Det är katastrof att de får leka med våra skattepengar. Men det är väl inte ett medborgarförslag utan kommunen har väl kommit med iden. Det är inte bara Lidan som är ett orosmoln.det går även en hel del bussar på gatan men skyddet som ska till blir väl att barnen låses in innanför staket och grindar. Strålande

Sahl
Gäst
Sahl
1 June, 2022 07:21

Kan ju tycka att modern med 3 barn som springer åt var sitt håll kanske inte bör åka dit med sina barn i så fall utan i så fall besöka en annan mer säker lekplats.

Har man koll på barnen och släpper mobilen så är det nog inga problem, har sett många barnfamiljer vid den provisoriska lekplatsen på torget tidigare och än så länge har ju inga barn ramlat i.

Föräldrarna har ansvaret för barnen och ska alltid ha översikt av barnen.

Sahl
Gäst
Sahl
1 June, 2022 07:21

Fråga. Hur gör denna mamman när hon tar sina 3 ungar till stranden och badar om de har tendens att springa åt olika håll när de springer ut i vattnet.