Gå direkt till Nyheten (Vänerspelen under lördagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vänerspelen under lördagen

Publicerad Friday, 01 July 2022, 12:15 av - Inskickat material

Under lördagen kommer det anordnas friidrottstävlingar på IP Framnäs.

Lidköpings IS arrangerar för 25:e gången Vänerspelen och cirka 120 aktiva från 20 olika föreningar kommer tävla i kort sprint, häcklöpning, medeldistans, höjdhopp, trestegs- och längdhopp samt kula och diskus. Lidköpings IS har den största truppen med över 35 deltagare i olika åldrar från 12 år och uppåt.  Tävlingarna kommer pågå hela lördagen.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Invånare
Gäst
Invånare
2 July, 2022 02:06

Jättekul och viktigt för både barn och ungdomar. Det är väldigt roligt att friidrotten hålls vid liv. Alla spelar inte fotboll och bandy. Satsa mer på sånt!

Jörgen Blomkvist
Gäst
Jörgen Blomkvist
3 July, 2022 07:44

här visar man igen att Framnäs I.P är en viktig platts för ungdomar att vara på och att den skall finnas kvar för alla som idrottar eller fotboll eller bara motionerar. Närheten till skolorna gör det ändå viktigare att I.P finns kvar den är väl underhållen och välskött och är en stor vacker öppen yta som passar helt in i hela Framnäs området en av de få kulturhistoriska platser som finns kvar i Lidköping.