Gå direkt till Nyheten (Hybridbil började brinna i garage
Nattens polisrapporter.)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hybridbil började brinna i garage
Nattens polisrapporter.

Publicerad Wednesday, 03 August 2022, 07:16 av Björn Smitterberg

Räddningstjänsten larmades i natt till ett brinnande garage i Källby. Garaget var sammanbyggt med en villa, men elden kunde begränsas till garaget.

Branden uppstod vid 01,30-tiden. I garaget fanns en hybridbil. En person som andats in rök omhändertogs av ambulanspersonal. Polisen har noterat att branden kan ha uppstått genom vårdslöshet.

Vid 23,30-tiden fick en flicka i 16-årsåldern då hon och en kamrat på varsina mopeder kört i diket på Gössätersvägen på Kinnekulle. De båda har väjt för plötsligt uppdykande vilt. Flickan fördes i ambulans till sjukhus med skador i en axel bl a.

02,21 larmades poliser till Framnäsområdet och ett pågående bilinbrott. En bilruta har krossats och en bilstereoanläggning stulits. Vittnen uppgav att en bil setts på platsen vid inbrottet. Polispatruller sökte och hittade bilen med några personer i. Dessa personer identifierades för att utredningen ska kunna fortsätta.

Räddningstjänsten hade sex enheter från Götene och Skara på plats och fick ett rejält arbete med att skydda boningshuset och släcka garaget.

– – – –
Foto Torbjörn Axelsson. Bilden är klickbar till större format.