Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad Wednesday, 12 October 2022, 10:25 av Redaktionen

Nybildningar

P Svensson Ent. AB
har bildats på Kvarnegårdsgatan 12 i Lidköping för att erbjuda utbildning och personaluthyrning inom bygg- och entreprenadbranschen, utföra egna entreprenader, och handla med fordon och maskiner m m. Företaget leds av Patrik Svensson.

Lidköpings Trädgårdstjänst AB
har bildats på Nya Stadens torg 1 B i Lidköping för att utföra trädgårdstjänster i form av skötsel, underhåll, planteringar, beskärning, trädvård, vårdplaner och kulturhistoriska värderingar, trädgårdsdesign och rådgivning. Företaget leds av Jenny Elisabeth Kristina Sjöstrand, Lidköping.

STMK Invest AB
har bildats på Prostgatan 4E i Lidköping för att förvalta värdepapper och ge konsulttjänster inom IT och marknadsföring samt driva parti- och detaljhandel av produkter relaterade till tryckeriverksamhet. Företaget leds av Liridon Redzepi.

Tommy Johanssons Åkeri AB
har bildats på Wennerbergsvägen 13 i Lidköping för att utföra godstransporter m m. Företaget leds av Tommy Nils-Erik Johansson, Lidköping.

Bergets Jakt och Skog
har bildats som enskild firma av Albin Georg Yngve Brånn, Götene, för att erbjuda tjänster inom jakt och viltvård m m, samt skogsskötsel, med markberedning, plantering och röjning.

Namnbyte

LIV Vård och Omsorg AB, med säte i Malmö, är nytt namn på Lidköping Assistans AB med säte i Lidköping.

Avslutade

Sellex i Götene har avförts ur handelsregistret.