Gå direkt till Nyheten (Aktuellt på Frälsningsarmén )

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Aktuellt på Frälsningsarmén 

Publicerad Friday, 21 October 2022, 10:03 av - Inskickat material

På söndag kl. 11 inbjuds till Gudstjänst på Frälsningsarmén i Lidköping. Denna söndag predikar Sören Fjällström och Berit Gustafsson är mötesledare.

På måndag kl. 17 är det åter dags för Familjemiddag. Efter maten blir det, precis som förra gången, en scoutaktivitet som alla kan delta i. Glöm inte att anmäla dig, t ex på  tel. 073-920 64 36. På tisdag kommer flitens lampa att lysa då Tisdagsgruppen samlas kl. 10.30. Tag med ditt handarbete och kom! Det blir andakt och en kopp kaffe. Kl. 12.45 fortsätter vår Bokcirkel. Så kommer det en onsdag, vilket betyder Onsdagsträff kl. 11. Som vanligt: mycket sång och musik, andakt, kaffeservering och veckans quiz.