Gå direkt till Nyheten (Lasse och Maja löser brott i Valleby – film på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lasse och Maja löser brott i Valleby – film på Folkets Hus

Publicerad Friday, 28 October 2022, 08:00 av Björn Smitterberg

Alla i Valleby ser fram emot Vallebydagen när en tjuv plötsligt slår till och utför en serie stölder. Efter sig lämnar tjuven symboler kopplade till stjärntecken och rymden. Stölderna verkar gå ut på att förstöra Vallebydagen. Lasse och Maja kastar sig över fallet och engagerar den vresiga mästertjuven Lilli Ragnarsson som expert i utredningen, som snart utvecklar sig till en katt-och-råtta-lek där tjuven alltid tycks ligga steget före. Men vem är egentligen denna listiga mästertjuv och vilket är hens motiv? Kommer Lasse och Maja att lyckas knäcka gåtan och stoppa tjuven innan hela Vallebydagen ställs in?
Språk: Svenska – svensk text
Regissör: Tina Mackic
Skådespelare/medverkande: Nils Kendle, Polly Stjärne, Suzanne Reuter, Henrik Hjelt
Längd: 1 tim 23 min
Ålder: 7 år (barntillåten i vuxens sällskap)
Trailer
Biljetter

Nästa vecka firas höstlov med filmer från förmiddag till kväll på Folkan.

Måndag till fredag kl. 10-15 håller skaparverkstan öppet för alla med kli i fingrarna. I år görs miniatyrdörrar och inspireras av Niki Lindroth von Bahrs miniatyrvärldar i utställningen Biograf. Allt avrundas med en final med Barnens konstafton 5 november kl. 12-20.