Gå direkt till Nyheten (Regeringen slutar skriva under…)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Regeringen slutar skriva under…

Publicerad Wednesday, 23 November 2022, 17:46 av Björn Smitterberg

Riksdagen godkände i dag ett vilande grundlagsförslag som innebär att det ska bli möjligt att hantera regeringens beslut digitalt.

I dag måste beslut från regeringen skrivas under av statsministern eller annat statsråd med penna på papper för att de ska gälla. Ändringen innebär att besluten ska kunna bli gällande även på andra sätt, så länge höga krav på säkerhet uppfylls.

6 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
m.m
Gäst
m.m
23 November, 2022 07:02

Allt går enligt WEF’s plan…

lasse
Gäst
lasse
25 November, 2022 07:54
Svarar  m.m

Vad är WEF?

Linus Karlström
Gäst
Linus Karlström
26 November, 2022 09:33
Svarar  lasse

World Economic Forum. I realiteten en organisation som årligen samlar direktörer, politiker, utbildare, folk från media, religiösa ledare, etc., till ett stort möte där världsläget debatteras. Alla dessa debatter finns öppet för alla på YouTube. De driver också en stiftelse som sponsrar diverse forskningsuppdrag.

Enligt konspirationsnötter är WEF i praktiken New World Order, som försöker ta över världen. Föreställ dig allt negativt som kan hända med världen. Enligt nötterna ligger WEF bakom allt det.

RGR
Gäst
RGR
26 November, 2022 11:47

Problemet är hela det ekonomiska systemet.
Både extremhögern och de sämre delarna av “vänstern” gör sig dock till den ekonomiska maktens “nyttiga idioter” när de ägnar sig åt att lägga hela skulden på div. skumrask-konspirationer.

Nisse
Gäst
Nisse
26 November, 2022 02:55
Svarar  RGR

Hela diskussionen här under känns helt otroligt typiskt lidköpingsk. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Linus Karlström
Gäst
Linus Karlström
26 November, 2022 08:07
Svarar  RGR

Inte insatt i det ekonomiska systemet på den nivån, men när nötter – som i vissa fall sitter i högre positioner – försöker dra en röd tråd mellan WEF, George Soros och Bill Gates för att väva fram en saga om hur covid-vaccinet i själva verket kommer att övervaka dig med hjälp av mikrochip, då har det gått för långt. WEF ska ju också utplåna den vita människan, sägs det.

När någon svarar “allt enligt WEF:s plan” ser jag inget annat än konspiratoriker framför mig.