Gå direkt till Nyheten (Allvarligt skadad efter misshandel i Vara)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Allvarligt skadad efter misshandel i Vara

Publicerad Sunday, 04 December 2022, 08:23 av Redaktionen

En man fördes i helikopter till sjukhus i Göteborg efter att ha misshandlats.

Poliser och ambulanspersonal kallades till Hotellgatan i Vara vod halvett-tiden i natt. Larmet gällde en pågående misshandel och en liggande man som blev tagit emot våld mot huvudet och ansiktet. Personer på plats ger hjärt-lung-räddning som ambulanspersonalen tar över.

Helikopter larmas. Offret som ären man i 35-årsåldern fördes till Sahlgrenska sjukhuset.

Poliserna fick sådana uppgifter att en misstänkt gärningsman har gripits – en man född 2005. Det är på morgonen inte klart om det finns fler gärningsmän. Den skadade kommer att höras när sjukvården tillåter – dock inte under söndagen.