Gå direkt till Nyheten (C-politiker flyttar till Sunne)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

C-politiker flyttar till Sunne

Publicerad Tuesday, 27 December 2022, 11:52 av Redaktionen

Kent Folkesson, som i flera mandatperioder har haft kommunala förtroendeuppdrag, kommer att flytta från Lidköping till Sunne och där fortsätta verka som leverantör till spannmålsodlare och kvarnar m m.

Anledningen till flytten är att hans fru ska bli biträdande butikschef i en ny butik i Sunne. Kent Folkesson har sina rötter i Värmland.

Som centerpartist har Kent Folkesson den senaste mandatperioden varit ordförande i Teknisk Servicenämnd som bl a hanterat Bredband, Elnät, Renhållning och VA-frågor, och inte minst frågan om det nya reningsverket. Nämnden ersätts inom kort av ett nytt kommunägt bolag.

I februari kommer Kent Folkesson att lämna bl a kommunfullmäktige.