Gå direkt till Nyheten (Dagens bilbrand i Grästorp: detta hände)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dagens bilbrand i Grästorp: detta hände

Publicerad Monday, 30 October 2023, 16:00 av Samuel Lundell

En bilbrand rapporterades från SOS-alarm tidigare idag, det ska ha skett utanför Grästorp riksväg 44. Detta skriver Skaraborgs nyheter.

En skåpbil har varit inblandad i olyckan. Det är oklart hur branden började men föraren upptäckte branden under körning. Föraren svängde snabbt av till en avfartsväg och blockerade ingen trafik. Föraren klarade sig utan skador.

Räddningstjänsten anländer till platsen. Hela fordonet brinner vid detta tillfälle. De påbörjar omgående släckningsarbetet, det går relativt fort och fordonet är släckt efter 20 minuter. Räddningstjänsten lämnar därefter platsen.

OBS! bild från en annanolycka