Gå direkt till Nyheten (Renoveringarna är klara på City Gross)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Renoveringarna är klara på City Gross

Publicerad Tuesday, 07 November 2023, 15:09 av Redaktionen

Stockbild Citygross City Gross i Skara har nyligen avslutat en omfattande renovering som pågått i sex månader, och butiken har nu klippt bandet till sin nya färskvaruhall.

För City Gross i Skara är syftet med renoveringen att skapa en ännu bättre färskvaruupplevelse för kunderna och framhäva butikens kompetenta personal som arbetar från grunden med färskvaror, inklusive styckning, filéning och bakning, skriver Dagligvarunytt.

Renoveringen avslutades precis när de behövde det och butiken kan nu nyttja sin nya färskvaruhall. Renoveringen har redan genererat positiv feedback från kunderna, som upplever att butiken nu är öppnare, ljusare och fräschare.

Jesper Mattsson, butikschef för City Gross i Skara, är entusiastisk över förändringen och betonar att målet med renoveringen är att förbättra köpupplevelsen och göra färskvarorna mer tillgängliga genom att samla dem på en och samma plats, skriver Dagligvarunytt.