Gå direkt till Nyheten (Coop fortsätter att spara: Tidningen Mer Smak läggs ner)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Coop fortsätter att spara: Tidningen Mer Smak läggs ner

Publicerad Wednesday, 29 November 2023, 15:19 av Redaktionen Mer Smak läggs ner

För lite mer än en timme sedan informerade Coops ledning att tidningen Mer Smak ska läggas ner.

Igår kom beskedet att 100 tjänster på Coop Sverige ska bort. Detta för att spara pengar. Idag kommer ytterligare besked om besparingar. Coops tidning Mer Smak läggs ner. Tidningen är en medlemstidning för medlemmarna i Coop. Den skickas ut regelbundet till över 800 000 människor. Enligt DN kommer också fyra tjänster att försvinna i samband med nedläggningen. Tjänsterna försvinner från Vi Media som är Kooperativa Förbundets mediabolag. Deras VD kommenterade nedläggningen till DN. – Det är jättetråkigt. Vid varje utgåva har vi fått fina betyg av de undersökningar som Coop gör. Mer Smak är väldigt omtyckt, många gillar att få den hem. Vi har fått höra att vår redaktion gör ett mycket bra jobb, och det har kommit många fina kommentarer från både läsare och Coop, säger Unn Edberg, vd på Vi Media