Gå direkt till Nyheten (Partiet förnekar Skarapolitikerns medlemskap i partiet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Partiet förnekar Skarapolitikerns medlemskap i partiet

Publicerad Thursday, 07 December 2023, 17:38 av Samuel Lundell

medlemskap partiet

Under gårdagen uppmärksammade vi och andra lokala medier att en politiker i Skara åtalas för att ha odlat cannabis hemma. Partiet förnekar nu hans medlemskap.

Politikern från Skara har både åtalats för och erkänt narkotikabrott, vilket vi skrivit om i en separat artikel. Mannen har sedan tidigare en dom för ringa narkotikabrott i registret.

Under gårdagen meddelade också partiets lokala ordförande att om mannen blir dömd så får han inte längre företräda dem och att han kan eventuellt också uteslutas ur partiet och således bli av med hans medlemskap.

Partiets riksorganisation ger nu motstridiga uppgifter till vår systertidning Skaraborgs Nyheter. De meddelar att personen inte är medlem i partiet sedan en tid tillbaka via en av partiets presstalespersoner. Att mannen fortfarande finns med på partiets lokala hemsida ska vara ett misstag enligt samma person.

Det påpekades då för partiets presstalesperson att personen finns med som förtroendevald för partiet på Skara kommuns sida över förtroendevalda. Därefter har dock inget svar inkommit trots flera timmars väntan.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
abpot
Gäst
abpot
8 December, 2023 06:01

Undrar om denne politiker hade en hög befattning i skara kommun

abpot
Gäst
abpot
8 December, 2023 03:03

-Ett tvättäkta exempel på medmänsklighet på svenska.
-Samtliga partivänner tar sitt absoluta ansvar och fryser ut denne politiker med ett sådant förflutet som politikern bär i sin ryggsäck.
-Trampa i takt emot sin forne kamrat och vän… 🤯