Gå direkt till Nyheten (Brand i lastbil – påverkar trafiken)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Brand i lastbil – påverkar trafiken

Publicerad Wednesday, 07 February 2024, 15:11 av Rasmus Ahlblom

brandEtt larm inkom 11:32 om en brand i en lastbil. Det ska ha skett på väg 44/47 i västra Grästorps kommun.

Räddningstjänsten åkte ut på ärendet. Ärendet hanterades av styrkor både från Grästorps station och från Trollhättan. Räddningstjänsten från Grästorp har assisterat med en vattenfylld tankbil. Ingen ambulans har tillkallats till platsen. Vid räddningstjänsten framkomst så stängdes vägen av i riktning mot Grästorp. Man påbörjar släckning strax innan klockan 12. Räddningstjänsten i norra Älvsborg meddelar vid cirka 13:30 att lastbilen är så gott som släckt. Man ska fortsätta att eftersläcka ett tag till. Branden ska ha startat i hytten på lastbilen. Det var tidigare stopp i trafiken under släckningsarbetet. Enligt besked från Trafikverket så kommer lastbilen att bärgas någon gång under eftermiddag/kväll. Omlastning ska även ske av godset. När detta pågår kommer trafiken att påverkas. Det beräknas pågå till klockan 19:00 idag.
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x