Gå direkt till Nyheten (Narkotikabrott och rattfylleri)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Narkotikabrott och rattfylleri

Publicerad Sunday, 11 February 2024, 09:46 av Samuel Lundell

polisen

Under natten har Lidköpingspolisen hanterat ett fall av narkotikabrott och ett fall av rattfylleri.

Det första fallet som var fallet av narkotikabrott inträffade i Lidköping vid 00:22. Polisen stannar en bil på Solhagsvägen och kontrollerar personerna som åkte i bilen. Två personer som är i 20-årsåldern och 17-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkade. De tas in till stationen för provtagning och en anmälan om narkotikabrott upprättas.

Det andra fallet rörde inte narkotikabrott, men däremot rattfylleri och inträffade i Götene kommun. Polisen stannar en bil på riksväg 44 efter misstanke om rattfylleri. Föraren får blåsa och blåser också positivt. Föraren tas in till stationen för vidare provning.

Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x