Gå direkt till Nyheten (Man utsatt för grov misshandel – knivskuren)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Man utsatt för grov misshandel – knivskuren

Publicerad Tuesday, 27 February 2024, 10:54 av Frans Johansen

PolisDet var under måndagskvällen som en knivskuren man anträffades i Lidköping.

Det var vid 20:28 som en knivskuren man anträffades på Sveagatan i Lidköping. Polis och ambulans var på platsen. Mannen ska fått ett skärsår på buken men relativt ytligt enligt Lidköpingspolisens stationsbefäl. Ambulanspersonal plåstrade om mannen men han ska inte behövt föras till sjukhus.

Mannen, som är i 40-årsåldern, omhändertogs enligt LOB då han bedömdes vara för berusad för att ta hand om sig själv. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Polisen har under tisdagsmorgonen inga misstänkta för misshandeln.