Gå direkt till Nyheten (Sommarfest i Lidköping – “några av landets hetaste artister”)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sommarfest i Lidköping – “några av landets hetaste artister”

Publicerad Thursday, 29 February 2024, 16:00 av Frans Johansen Den 15-18 augusti kommer det återigen arrangeras en sommarfest i Stadsträdgården i Lidköping. Det kommer vara fyra dagar bestående av roliga aktiviteter och underhållning skriver Destination Läckö-Kinnekulle i ett pressmeddelande. Dagtid riktar sig programmet till den yngre målgruppen, med underhållning och aktiviteter som en perfekt avslutning på sommarlovet. Skaparna av Snorkråkan kommer att närvara för att underhålla de yngre. Under kvällen kommer det att bli dans till “några av landets hetaste artister” skriver Destination Läckö-Kinnekulle. Från energifyllda dansband till medryckande allsång och humoristisk stand-up, vårt program erbjuder något för alla smaker och åldrar. Festen arrangeras i ett samarbete mellan Destination Läckö-Kinnekulle och kulturenheten på Lidköpings kommun. Sommarfesten blir i år en del av kulturenhetens årliga sommaravslutning av programserien “Sommar i Trädgården”. – Vi är väldigt glada över att i år få presentera en riktigt maxad avslutning av sommaren med upplevelser för alla åldrar, säger Jennifer Lerman, kultursamordnare Lidköpings kommun. Under våren kommer artister och program att avslöjas löpande.