Gå direkt till Nyheten (Boende påträffade inbrottstjuv – släppte allt och sprang)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Boende påträffade inbrottstjuv – släppte allt och sprang

Publicerad Friday, 08 March 2024, 07:13 av Frans Johansen

polisenDet var under natten till fredag som boende på Valhallagatan i Skara påträffade en inbrottstjuv i källaren.

Vid 01:32 larmades polisen till Valhallagatan i Skara gällande ett inbrott. Det var någon som bor i flerfamiljshuset som hade påträffat en inbrottstjuv. Inbrottet utfördes av en man som ska krossat rutan till källardörren och därefter brutit upp flera källarförråd. När mannen blir ertappad av boende i huset ska mannen släppt allt stöldgods vilket uppges varit ett par resväskor. Därefter ska mannen lämnat platsen. Mannen har ännu inte anträffats av polisen men en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.