Gå direkt till Nyheten (Malin från Lidköping skrapade Triss i TV4)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Malin från Lidköping skrapade Triss i TV4

Publicerad Friday, 08 March 2024, 14:33 av Samuel Lundell

Malin Lidköping Triss TV4

Fem före detta industrikollegors tradition att skrapa Triss ledde till att Malin från Lidköping skrapade Triss i TV4 under morgonen.

Malin och fyra kollegor till henne bestämde sig för fem år sedan för att skrapa Triss en gång i månaden gemensamt. Deras tradition ledde till att Malin från Lidköping under morgonen skrapade Triss i TV4 Nyhetsmorgon.

− Jag missade tyvärr träffen när de skrapade fram tre tv-rutor, men jag blev så glad när de bestämde att jag skulle få skrapa fram vinsten i tv, säger Malin.

Gruppen begav sig till Stockholm för besöket hos TV4 och Malin valde lott nummer fem eftersom att väninnorna är fem till antalet. Vinsten landade på 100 000 kr för sällskapet.

− Det känns jättebra! Vilken upplevelse, det här kommer jag ha med mig hela livet, säger Malin som delar glädjen med sina väninnor.

Till att börja med ska de fira vinsten tillsammans med en runda på stan. Sedan planerar Malin att ta med sin man på en resa till Thailand för sin del av vinsten. Resten av sällskapet planerar 60-årsfirande i värmen, ett nytt matsalsbord och lyx i vardagen.

De fem väninnorna. Foto: Svenska Spel