Gå direkt till Nyheten (Hotfull kväll i Vedum – flera larm om hot inkom till polisen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hotfull kväll i Vedum – flera larm om hot inkom till polisen

Publicerad Sunday, 31 March 2024, 10:39 av Samuel Lundell

polisen

Kvällen i Vedum summeras som hotfull efter att flera olika typer av hot skett. Polisen larmades till hoten under gårdagen.

Det första larmet inkom vid 20:03. En man i 20-årsåldern larmar polisen då en hotfull man befinner sig utanför mannens bostad och den boende känner rädsla. Polisen åker till platsen och lugnar först ner situationen för att därefter medla.

Det andra larmet inkom kort därefter vid 20:09. I detta fallet är det dock fyra personer som befinner sig utanför en bostad. Den som känner sig hotad i detta fallet är en man i 45-årsåldern som väljer att kontakta polisen. De fyra hotfulla personerna har dock hunnit lämna platsen innan polisen hinner fram. En anmälan om olaga hot har upprättats.

Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x