Gå direkt till Nyheten (Sköt med luftvapen mot en lekplats)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sköt med luftvapen mot en lekplats

Publicerad Wednesday, 10 April 2024, 07:30 av Frans Johansen

polisenUnder tisdagen larmades polisen till Skara gällande flera smällar.

Det var vid 16:20 som polisen larmades till ett bostadsområde i Skara, vilket NLT var först med att rapportera om. Det gällde en man som ska avfyrat tre skott med ett luftvapen från sin balkong. Skotten ska träffat en träplank vid en lekplats.

PPolisen anländer till platsen och mannen, som är i 55-årsåldern, påträffades. Polisen bestämde sig för att göra en husrannsakan i hans bostad varpå de hittar fler luftvapen och narkotika. Även en stulen fyrhjuling anträffas som tas i beslag tillsammans med narkotikan och luftvapnen

Mannen blir misstänkt för försök till misshandel, narkotikabrott innehav samt häleri. Mannen blev inte gripen men förhördes på plats.