Gå direkt till Nyheten (Vändning kring familjemisshandeln – motanmälan om misshandel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vändning kring familjemisshandeln – motanmälan om misshandel

Publicerad Sunday, 14 April 2024, 10:20 av Samuel Lundell

polisen

Under natten inträffade en grov misshandel i Tråvad, Vara kommun. Ärendet tar nu dock en vändning.

Vid 22-tiden under natten larmades polisen till Tråvad i Vara kommun. En familj uppgav att de blivit jagade och sedan misshandlade av ett gäng, vilket vi skrivit om tidigare under morgonen. Ärendet kring denna misshandel tar nu dock en vändning.

En i det gänget som ska ha misshandlat familjen har nämligen gjort en motanmälan om misshandel mot en av familjemedlemmarna. Ärendet har därmed blivit ytterligare lite rörigare. Något som polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr också kort konstaterar.

-Vi ska försöka få klarhet i denna röriga historien, säger han.