Gå direkt till Nyheten (Bil fattade eld på en parkering under natten)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bil fattade eld på en parkering under natten

Publicerad Monday, 22 April 2024, 07:28 av Frans Johansen

Under natten till måndag larmades räddningstjänsten gällande en bilbrand i Vara.

Det var vid 00:46 som ett larm inkom till SOS gällande en bilbrand i Vara. Det var en personbil som hade börjat brinna på en parkering. — Den var övertänd vid våran framkomst, säger Anders Olsson, vakthavande befäl hos räddningstjänsten i Skaraborg. Räddningstjänsten kunde släcka branden utan att den spred sig vidare, trots det ska det blivit en del materiella skador. Den främre delen av bilen ska blivit totalförstörd enligt räddningstjänsten. Men det ska även blivit småskador på intilliggande bilar. Inga uppgifter om några personskador.