Gå direkt till Nyheten (Började brinna på spisen – rev ner skåp och väggar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Började brinna på spisen – rev ner skåp och väggar

Publicerad Friday, 17 May 2024, 22:29 av Frans Johansen

Klockan 20:02 under fredagen inkom ett larm till SOS gällande en brand i en lägenhet på Klostergatan i Skara.

Enligt inringaren är det olja på spisen som brinner uppger SOS händelseinformation. Räddningstjänsten tillkallades till platsen och branden var fullt utvecklad vid deras framkomst. Branden hade spridit sig från spisen till fläkten men räddningstjänsten gick in med rökdykare och lyckades släcka branden. Efteråt var det väldigt varmt mot väggen vilket ledde till att skåp och väggar behövde rivas ner. Detta för att säkerställa att branden inte hade spridit sig i väggen. Det ska uppstått mycket rök i samband med branden och räddningstjänsten ventilerade lägenheten.