Gå direkt till Nyheten (Brand i villaträdgård – räddningstjänsten var på plats)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Brand i villaträdgård – räddningstjänsten var på plats

Publicerad Sunday, 19 May 2024, 15:31 av Samuel Lundell

Ett larm inkom om en misstänkt brand i en villaträdgård i Skara vid 14-tiden. Man ska inte ha sett öppna lågor men däremot rök från marken till en buske. Boende i en närliggande fastighet blev oroliga och larmade räddningstjänsten.

Räddningstjänsten tog sig till platsen för att undersöka. Det hade brunnit tidigare under dagen, men en återantädning hade skett. Räddningstjänsten tog hand om branden och säkerställde att det inte skulle kunna börja brinna igen och lämnade därefter platsen.

Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x