Gå direkt till Nyheten (Man misstänks för misshandel – klämde hennes hand)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Man misstänks för misshandel – klämde hennes hand

Publicerad Friday, 24 May 2024, 18:45 av Redaktionen

PolisUnder torsdagskvällen larmades polisen om en misshandel i Vedum.

Det var vid 20:29 under torsdagen som polisen larmades gällande en misshandel samt skadegörelse på Järnvägsgatan i Vedum, Vara kommun. Mannen, som är i 40-årsåldern, ska misshandlat en kvinna genom att klämma hennes hand. Enligt Lidköpingspolisens stationsbefäl ska han, bland annat, förstört en mobiltelefon. Mannen ska sedan lämnat platsen innan polisen hinner fram. Han är dock utpekad och misstänkt för misshandel samt skadegörelse. Kvinnan ska inte behövt uppsöka någon vård.
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x