Gå direkt till Nyheten (Flera bråk på boenden – polisen tillkallades)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 14 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Flera bråk på boenden – polisen tillkallades

Publicerad Monday, 01 July 2024, 19:30 av Frans Johansen

polisenUnder söndagen larmades polisen i Lidköping gällande bråk på stödboenden flera gånger.

Först vid 14:45 inkom ett larm till polisen om ett bråk på ett boende i Filsbäck, Lidköpings kommun. En boende ska varit stökig men sedan lugnat ner sig innan patrull kommer fram till platsen. Polisen kunde därmed lämna utan åtgärd. Senare mot kvällen vid 22:42 som larmades polisen gällande ett bråk på ett stödboende på Husabygatan i Lidköping. En boende på platsen ska varit utåtagerande. Men när patrull kommer till platsen ska personen i fråga lugnat ner sig och patrullen kunde återvända utan åtgärd.
Prenumerera
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x