Gå direkt till Nyheten (Stor demonstration för Lisa under eftermiddagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stor demonstration för Lisa under eftermiddagen

Publicerad Sunday, 24 March 2024, 16:26 av Samuel Lundell

demonstration Lisa

Under eftermiddagen anordnades en demonstration för Lisa som riskerar utvisning till Albanien. Folk slöt upp för att hon ska få stanna i Sverige.

Klockan 14:00 var starttiden för dagens demonstration på torget i Lidköping för Lisa. Lisa, 9, är född i Sverige men ska utvisas ensam till Albanien och det kan bli så att hon placeras på barnhem där.

Fallet har dock väckt stort motstånd vilket märktes på torget i Lidköping idag. Mängder med demonstranter stod redo för att visa sitt stöd för Lisa under eftermiddagen.

En stor mängd talare tog också till mikrofonen under eftermiddagen med passionerade och välskrivna tal. Dessutom framfördes musik, bland annat Lalehs låt Goliat som väckte med det fina framförandet och den vackra texten gjorde många ögon tårfyllda.

Prenumerera
Meddela mig om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Göran
Gäst
Göran
25 March, 2024 08:15

Jag trodde nya regeringen rensat ut sossarna med bihang på migrationsverket.

Karl
Gäst
Karl
26 March, 2024 04:16
Svarar  Göran

Är ju tydligt att de nu har eftersom de tänker sära på en nioåring ifrån hennes familj. En svenskfödd flicka. Fy säger jag. Ingen empati kvar och självklart påverkar det inte politiken utan oss som inte kan göra mer än att skrika åt dem att detta är trams. Född i Sverige så är man ju svensk. Då har man rätt att stanna. Det är lätt att säga hur något ska vara utan att tänka på dem små. För det påverkar ändå inte dem som sitter och gör besluten. Usch stackars flicka att behöva skickas ifrån sin mor och far samt vänner. Som är det ända hon känner.

Göran
Gäst
Göran
27 March, 2024 08:40
Svarar  Karl

Vi hade nog fått höra om några sossar blivit sparkade från migrationsverket, var så säker. Så dom sitter nog kvar, och sådana här omänskliga utvisningar är inget nytt. Här i Sverige vill vi bara ha kvar kriminella individer, varför utvisas inte dom annars.

3
0
Lämna gärna en kommentar!x